Dos gols d’Alex Garcia donen els tres punts al CF Calella al camp de l’últim classificat

El CF Calella ha guanyat 1-2 al camp del Premià de Dalt. Els calellencs han tornat a jugar amb un munt de baixes. Tant es així, que els nostres han presentat una alineació amb només vuit jugadors del primer equip, dos juvenils i un de l’amateur. L’equip només tenia dos jugadors per fer canvis, un d’ells el mateix entrenador, Fede Saracho.

Tot i aquest contratemps, dos gols del golejador calellenc Alex Garcia, han donat la victòria als calellencs. La primera part ha estat dominada pels nostres, ha acabat amb el marcador favorable de 1-2. A la segona part, els calellencs han notat el cansament i han defensat bé l’avantatge aconseguit a la primera meitat.