[Vídeo] Calella escull la instal·lació de desfibril·ladors a la ciutat

La creació d’una xarxa de desfibril·ladors a diversos punts de la ciutat ha estat el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2017. Aquesta iniciativa, anomenada “Calella tot cor”, ha aconseguit un total de 430 vots.

La següent proposta més votada ha estat el projecte d’aprofitament dels recursos hídrics del Parc Dalmau per utilitzar l’aqüífer que hi ha al parc i actuar contra la sequera, amb un total de 218 vots. En tercer lloc, la instal·lació d’aparells d’exercici a l’aire lliure per la gent gran amb 157 vots, en quart lloc ha quedat la creació d’un carril bici al passeig de Manuel Puigvert, amb 140 vots i, per últim, el projecte de l’escala per accedir al Far, a les Torretes i a la cala Rocapins, amb 119 vots.

El pressupost estimat per la compra i instal·lació dels desfibril·ladors és de 36.000 euros. Com que no arriba als 180.000 euros, es podran executar també el projecte “Salut i esport”, que suposa també un pressupost de 36.000 euros, i la creació del carril bici, amb un preu estimat d’entre 40.000 i 45.000 euros.

Tot i que la segona iniciativa més votada ha estat la del Parc Dalmau, el regidor de Participació, Marc Buch, ha explicat que no es podia portar a terme perquè implicava el cost total dels 180.000 euros.

En total, s’han registrat 1.072 vots, dels quals només s’han pogut comptabilitzar 1.064; la resta han resultat vots nuls.

El recompte s’ha portat a terme a la Sala de plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la participació del regidor de Participació, Marc Buch, la regidora de Joventut, Cindy Rando, el tinent d’Alcaldia de Recursos Interns i Territori, Jordi Sitjà, la regidora de Política Social, Margarita Valls i el segon tinent d’Alcaldia, Josep Torres.


Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *