Descobreix la Biblioteca de la curiositat infinita

La Biblioteca de la curiositat infinita és un espectacle de teatre familiar en català que s’instal·larà a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri dins la programació d’Escena Calella. Tothom hi és convidat i s’hi podran recórrer diferents seccions per descobrir el material poètic i fantàstic que s’amaga en el món dels llibres. La Biblioteca està oberta durant almenys tres hores i hi haurà unes bibliotecàries que amb les seves accions de sorpresa i misteri completaran l’experiència del públic. Es podrà visitar aquest dissabte 27 d’abril a la polivalent de La Fàbrica (18h). Entrades a la venda a entrapolis.com al preu de 5 euros.

La Biblioteca de la curiositat infinita és un indret màgic on els llibres es converteixen en portals cap a mons poètics i fantàstics que esperen ser descoberts. La companyia de Magda Socias convida a recórrer l’espai excepcional que s’instal·larà a la polivalent de La Fàbrica per descobrir el potencial d’aquest magatzem d’històries. Una biblioteca que s’alimenta de preguntes, on trobarem unes bibliotecàries singulars i on els llibres, més que llegir-se, es viuen.

És la proposta de teatre familiar d’Escena Calella per aquest dissabte 27 d’abril, a partir de les 18h i fins a les 20.30h. Les entrades estan a la venda online al portal entrapolis.com al preu de 5 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *