[VÍDEO] El II Festival de Patinatge Artístic mostra els 7 pecats capitals

El lema del segon Festival de Patinatge Artístic a Calella, celebrat aquest dissabte a la tarda, ha portat per lema “Els 7 pecats capitals”. A banda dels amfitrions, l’Associació de Patinatge Artístic (APA) de l’Alt Maresme, -que ha nascut al fusionar-se els clubs de patinatge de Calella i Pineda- hi han actuat com a convidats els clubs de Tordera, Malgrat i Sant Vicenç de Montalt.

L’APA Alt Maresme, en poc més de mig any de vida, ha aconseguit classificar patinadors per a campionats de Barcelona, Catalunya, Espanya i del Món.

Enguany, al II Festival de Patinatge s’han s’han pogut veure un total de 18 espectacles, relacionats amb els 7 pecats capitals (luxúria, gola, avarícia, mandra, ira, enveja i supèrbia), representant cada un d’aquests pecats a través de contes, faules i llegendes, amb una música, coreografia i vestimenta concreta.

A més, un convidat molt especial va ser Eloi Canals campió de Catalunya, Espanya, Europa i quart del món en la categoria Junior, que va deleïtar al públic amb la seva actuació.

 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat