El president de l’Espai Caixa esclata contra els partits polítics: “Ningú parla de programes per a la gent gran”

GRANYÓ2

Josep Maria Granyó reclama més atenció als problemes que té la gent gran i que ara, segons denuncia, estan sent desatesos per part de la classe política. El president de l’Espai Caixa va queixar-se’n ahir a la tertúlia del programa La Ciutat, on va advertir que si no veu un canvi de tendència ell mateix promourà una candidatura de cara a les pròximes municipals que sí doni resposta a les necessitats del col·lectiu.

Granyó va recordar que les persones de més de 55 anys representen el 25% de la població i que, per tant, tenen una gran capacitat d’incidència en la vida política. Recuperem les seves paraules.

Aquí ningú parla de programes per a la gent gran, i som els que tenim més de 55 anys, i som el 25% de la població (…) Se’n parla poc i encara es fa menys (…) O es comença a parlar-ne o jo, d’alguna manera, promocionaré alguna candidatura, no personalment, sinó que buscaré les persones adients.

El president de l’Espai Caixa reclama als partits polítics que compleixin els seus compromisos i que ho facin sense perdre temps. Lamenta que la gent gran és un dels col·lectius que més drets ha anat perdent en els últims anys.

El que sí els demano i exigeixo en nom de la gent gran és que siguin més eficaços. No em serveix que facin 40 plans, m’ho presentin molt bé, i després només se’n facin 2. Perquè els drets de la gent gran en els últims 15 anys s’han perdut en els últims anys, estem pitjor ara en tots els sentits. I d’això em queixo, i amb doble motiu, perquè no tenim tant temps com ells, ens queden quatre telenotícies.

Granyó va accedir a la presidència de l’Espai Caixa ara farà un any, el desembre del 2018. L’associació té uns 800 membres de més de 55 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat