El consell d’administració de Ràdio Calella Televisió nomena Emili Pacheco director en funcions


Nova etapa a Ràdio Calella Televisió després que el nou consell d’administració hagi nomenat director en funcions el periodista de la casa, Emili Pacheco. El nomenament s’ha fet després que el mateix organ de gestió de l’empresa municipal de comunicació hagi cessat la fins ara directora, Mar Mir.

El nou consell d’ administració de Ràdio Calella Televisió es va constituir el passat 17 de juliol i entre els punts destacats que van haver d’abordar els nous consellers hi havia el cessament de la fins ara directora, Mar Mir. El Reglament de funcionament de RCTV estableix que el director o directora cessa quan es crea un nou consell d’administració en cas que no es renovi la confiança. El següent punt de debat i aprovació va ser el nomenament com a coordinador amb funcions de director d’Emili Pacheco.

Emili Pacheco és periodista i forma part de la plantilla de Ràdio Calella Televisió des del 2004 quan es va incorporar com a redactor d’informatius. Malgrat que durant els últims 6 anys ha estat desvinculat de l’emissora municipal, Pacheco va presentar el programa especial de la Fira de Calella i l’Alt Maresme del passat setembre i el programa especial amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio el 13 de febrer d’aquest mateix any.

Potenciar nous formats i fer més visible Ràdio Calella Televisió a la ciutat i a les xarxes socials són alguns dels objectius que es marca el nou responsable de l’emissora municipal de Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *