‘Fira de fires’, vuit territoris de Catalunya es promocionaran a la 42a Fira de Calella


L’Ajuntament de Calella ha presentat aquesta tarda, en el marc de la Fira Marinera, el cartell de la 42 Fira de Calella i l’Alt Maresme que se celebrarà del 22 al 24 de setembre al Passeig Manuel Puigvert. “Aquesta serà una fira de transició cap a un nou model que s’anirà desplegant durant els propers anys”, ha dit el tinent d’alcalde i responsable de fires, Josep Grima.

‘Fira de fires’ és el monogràfic de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que aquest any arriba a la seva 42 edició. Es farà del divendres 22 al diumenge 24 de setembre i tindrà vuit territoris convidats per posar en valor una selecció de les fires i esdeveniments que es fan arreu de Catalunya: La Fira del Gall, de Vilafranca del Penedès; la Fira Argillà, d’Argentona; la Fira de la Muntanya, de Vic; la Fira de la Botifarra, de la Garriga; la Fira de Sant Martirià, de Banyoles; la Fira del Pèsol i la Coca, de Sant Andreu de Llavaneres; la Fira de l’ Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, de les Borges Blanques i la Fira Mercat del Ram, de Tordera. Per al tinent d’alcalde i responsable de Fires, Josep Grima,  “serà la Festa Major de les Fires”.

Josep Grima ha explicat que una de les principals novetats de la Fira de Calella i l’Alt Maresme és la creació de l’espai per a les entitats des d’on aquestes podran organitzar activitats i disposaran d’un escenari propi. Una altra novetat és el recorregut de la fira, “que serà tipus Ikea”, per tal que el visitant pugui fer el recorregut complet.

Per la seva banda, l’alcalde Marc Buch, ha avançat la voluntat del govern d’unificar la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Una altra de les apostes de la Fira de Calella i l’Alt Maresme serà la sostenibilitat. En aquest sentit, totes les plantes que es facin servir al certamen es repartiran després pels parcs i jardins.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *