L’Agrupació Sardanista de Calella recupera l’esperit prepandèmic de la revetlla de Sant Jaume


Com és costum per aquestes dates, l’Agrupació Sardanista de Calella ha celebrat aquest cap de setmana la revetlla de Sant Jaume i el tradicional concurs de fanalets artístics.

Segons l’Agrupació, unes 500 persones van sopar ahir al vespre al Passeig de Manuel Puigvert i gairebé una cinquantena d’infants van participar en el concurs de fanalets artístics, xifres que Míriam Morell, secretària de l’Agrupació Sardanista de la nostra ciutat, ha valorat positivament.

Hem tingut una participació de gairebé 50 fanalets. Hem arribat als 49 i no només fanalets, sinó que molta gent ha vingut a gaudir de la revetlla. Estem molt contents i contentes”.

D’aquesta manera, l’entitat ha recuperat la normalitat prepandèmica, ja que el 2020, a causa del coronavirus, l’Agrupació no va poder oferir el típic sopar de la revetlla, així com tampoc es van poder ballar sardanes. El 2021, la revetlla no es va poder celebrar per les mesures anti-Covid. Enguany, la cobla La Flama de Farners ha estat l’encarregada d’amenitzar la revetlla amb sardanes i balls de saló, una nova aposta per part de l’Agrupació per arribar al gust de tothom.

Aquest any hem decidit apostar, que ja era la idea de l’any passat, però no ho vam poder fer, per una audició no només de sardanes sinó de sardanes i de ballables. De manera que més o menys anem fent una de cada”.

L’Agrupació Sardanista de Calella continua l’estiu amb les audicions dels diumenges a dos quarts de vuit del vespre al Passeig de Manuel Puigvert. Avui amb la Cobla Berga Jove.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *