Ple Ordinari 21-07-2022


Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella. Emissió en directe des del saló de sessions de la Casa Consistorial.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta número 8 del Ple ordinari del dia 9 de juny.
2.- Despatx oficial.
3.- Donar compte de les resolucions emeses del 3 de juny al 17 de juliol de 2022 (resolució 2022/683 a resolució 2022/970).

ÀREA D’IGUALTAT
4.- Dictamen per aprovar el Pla Local per la Diversitat Afectiva i sexual i de Gènere 2022-2025.

ÀREA DE RECURSOS INTERNS
5.- Proposta per a la modificació de la plantilla per laboralització d’una plaça de funcionari d’operari d’agrupacions professionals a personal laboral oficial primera electricista.

ÀREA DE CULTURA
6.- Dictamen per donar suport al Correllengua 2022.

MOCIONS
7.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC, CEC-ECG i CUP per demanar al govern de l’Estat Espanyol una investigació independent sobre la tragèdia de Melilla.
8.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC, CEC-ECG i CUP per millorar les mesures de sostenibilitat en actes en espais públics.
9.- Moció presentada pel grup municipal de C’s per instar a l’aplicació del Decret Llei 3/2003 referent a la tarifa de l’aigua.
10.- Moció presentada pels grups municipals de CEC-ECG i ERC en relació amb el protocol d’empadronament de persones en situació de residència irregular.
11.- Moció presentada pel grup d’ERC per l’aprovació del Manifest de l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació.

PRECS I PREGUNTES


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *