Un any de la primera platja de gossos a Calella


Fa just un any que Calella obria la seva primera platja de gossos. Aquest any, el municipi ha repetit l’experiència al mateix espai. Ubicada a la Platja Gran amb una superfície de més de 2.000m2 i separada de la resta dels banyistes amb un tancat de fusta desmuntable a tocar del camí de sorra. Com a novetats, s’ha ampliat el tancat i compta amb una porta amb passador per impedir que els gossos puguin sortir-ne

Des del passat maig i fins a l’octubre, Calella repeteix l’experiència de la platja de gossos per segon anys consecutiu. Torna a estar instal·lada a la Platja Gran, prop de la caseta de la Policia Local. I quan fa just un any que es va estrenar, l’Ajuntament de Calella ha fet una valoració molt positiva funcionament de la platja de gossos.

Com a novetats, la platja ha augmentat la seva superfície. S’ha ampliat amb 6 metres més a prop del bot de l’aigua i s’han instal·lat unes portes amb tanca i passador per millorar la seguretat dels peluts i els vehicles que passen pel passeig.

Una de les altres millores que el Govern Municipal volia implementar era la instal·lació d’una dutxa per a persones en aquesta àrea. Una mesura que la sequera ha impossibilitat i que la deixen al calaix fins a l’any vinent.

La prova pilot duta a terme l’estiu passar va estar molt ben rebuda pels usuaris i és per això que ha propiciat la seva repetició. Es va posar en funcionament gairebé a les acaballes de l’estiu després d’un llarg estira-i-arronsa a nivell polític i gràcies a la determinació del grup promotor de la consulta popular celebrada l’abril del 2022.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *