[Vídeo] “A l’Índia, la gent no morirà per culpa del virus, morirà de gana”


Cecília Castellà viu i treballa de mestra d’escola en un poble de pescadors a l’Índia, des d’on manté l’activitat de l’ong Connect Destiny ORG, que és una de les integrants del Consell Municipal de Solidaritat de Calella. Des d’aquesta plataforma, ha impulsat campanyes d’informació i de conscienciació sobre el contagi del coronavirus, incidint en aspectes com la higiène i la importància de seguir la quarantena a casa.

La calellenca exposa la seva preocupació i dubtes sobre la capacitat que tindrà la població de superar aquesta emergència sanitària, que s’afegeix al problema endèmic de la pobresa. I és que bona part de la població viu al dia i no té recursos per comprar aliments. L’ordre de tancament total que van anunciar les autoritats fa uns quinze dies per evitar els contagis massius dibuixa un futur hores d’ara incert i de color negre.

A l’Índia hi ha 4.067 casos de la COVID-19 i poc més d’un centenar de morts. Però, aquestes xifres oficials s’han d’agafar amb pinces perquè ni es disposen dels tests necessaris ni tampoc tothom té accés a la sanitat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *