[Vídeo] Batejat el nou capgròs de la ciutat, “l’Avi Pruna”

Aquest matí s’ha celebrat el bateig del nou capgròs “l’Avi Pruna”, dedicat a Jaume Pruna, president del grup Pa, Vi i Moltó. Un acte organitzat per l’associació d’Amics de la Poesia en el que també hi han participat la Colla de Geganters i Grallers de Calella, els Udols de Foc i tots els capgrossos de la ciutat. La festa ha tingut lloc a la plaça de l’ajuntament on s’ha rendit homenatge als 50 anys de l’entitat i a la figura de Pruna, qui sempre havia desitjat tenir un capgròs amb la seva imatge.

Jaume Pruna ha explicat als micròfons de Ràdio Calella Televisió què li ha semblat la festa de bateig del seu capgròs.

M’ha semblat formidable. Sabia que venia de la mà de gent experta com és en Josep Miracle, assessorat sempre pel departament de cultura, i la senyora alcaldessa a més a més de tots els calellencs que hi han col·laborat i que han fet que sigues una gran festa. Estic molt content.”

Durant l’acte, el seu nét gran ha sigut l’encarregat de portar el capgròs, quelcom que Pruna no s’esperava i l’ha emocionat.

Ha sigut meravellós. Aquesta ha sigut la sorpresa més gran. Tenir avui aquí als meus dos besnéts ha sigut una cosa curiosíssima i que el meu nét gran hagi portat el capgròs em sembla que és un record per tota la vida.”

D’altra banda, Pruna ha explicat que Pa, Vi i Moltó no continuarà però que intentaran seguir tradicions con els estels, l’home dels Nassos o el Caga Tió. A més a més, ha detallat que el grup està preparant una exposició que durarà sis mesos al museu de Calella.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat