[Vídeo] Darreres visites dels representants polítics a la 40a Fira de Calella


Avui al matí han continuat les visites de representants dels diferents partits polítics a la Fira de Calella. Avui ha estat el torn de la consellera de Justícia Lourdes Ciuró, la diputada per ciutadans Anna Grau, Xesco Gomar, del Partit Socialista, Álvaro Clapés secretari general de Joventut Nacionalista de Catalunya i Judith Toronjo, diputada al Parlament amb Junts per Catalunya.

Després de fer les fotos protocol·làries a l’entrada del recinte els visitants han fet una volta per la fira i les seves parades.

En ser preguntada sobre la fira, Lourdes Ciuró ha afirmat que una fira de quaranta anys és de molt mèrit i en referència a la polèmica d’ahir a Twitter li ha tret importància.

Per la seva banda Anna Grau ha posat en valor que la Fira de Calella s’hagi pogut celebrar tot i les dificultats provocades per la Covid.

A més, Gomar ha afegit que la missió de la fira hauria de ser la de donar a conèixer el producte maresmenc als altres territoris catalans.

En referència a la detenció a Sardenya del president Carles Puigdemont, Ciuró ha assegurat que ha estat una detenció inesperada, ja que no se li podia fer res. Sobre aquest tema Grau ha lamentat que aquest sigui el tema central de l’actualitat i afirma que costa de creure que no hagi estat tot premeditat.

Pel que fa a Álvaro Clapés i Judith Toronjo de Junts per Catalunya, han afirmat que es marquen com a objectiu el triomf del seu grup a les eleccions municipals de 2023.

Així doncs amb les d’avui es tanquen tot el conjunt de visites de representants polítics a la fira de Calella d’enguany.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat