Un incendi crema bona part del càmping Enmar

Pendents de la informació que es pugui obtenir tant de les càmeres de seguretat perimetrals com les que també hi ha a l’interior del càmping Enmar de Pineda de Mar, on aquesta passada nit s’hi ha declarat un espectacular incendi que no es descarta que fos intencionat. Aquesta és una de les línies d’investigació amb les que treballa la unitat de policia científica dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec del cas. Així ho ha indicat l’alcalde Xavier Amor en una entrevista a LA CIUTAT, on ha ofert tot el suport del consistori a la família propietària de l’establiment. Ara estava tancat, i gràcies a això ningú va prendre mal. La intenció era obrir la setmana vinent per començar la temporada.

Una cinquantena de bungalous, algun vehicle afectat, però cap persona ferida. Aquest és el balanç de l’incendi que s’ha declarat aquesta passada nit al càmping Enmar de Pineda de Mar i que ha deixat unes imatges esfereïdores del foc, que començava a l’entorn de les onze de la nit i que no s’ha pogut donar per controlat fins a la una matinada i totalment extingit a primera hora del matí. Hi han estat treballant Bombers, amb el suport de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i el SEM.

Ara la feina se centra en esbrinar les causes que l’han originat. En declaracions al programa LA CIUTAT de Ràdio Calella TV, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha explicat que no es descarta que fos intencionat per la presència de quatre focus ben diferenciats.

 

No es tanca cap línia d’investigació. Que hi hagin diferents focus a la vegada… La policia hi està molt a sobre i que sigui intencionat és una de les opcions sobre les que s’està treballant.

Segons recull l’emissora municipal, els propietaris del càmping hi han acudit d’urgència aquesta matinada. De fet, viuen en una masia que hi ha a l’interior de les instal·lacions. Tenien previst obrir la setmana vinent per començar la temporada. Intentaran mantenir els seus plans.

La investigació està oberta per part de Mossos d’Esquadra, que també revisarà les imatges de les càmeres més properes a la zona que controla la Policia Local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *