[Vídeo] El Consell d’Adolescents ha decidit com serà la festa d’inauguració del nou Espai Jove


Els joves de Calella programaran una jornada de música, espectacles i activitats lúdiques per la posada en funcionament del nou Espai Jove que s’està habilitant a l’equipament municipal de l’Hostal Vell. Aquest va ser un dels temes que es van tractar en l’última sessió del Consell d’Adolescents, el passat 26 de febrer, quan també van decidir organitzar tallers gratuïts de diferents temàtiques seguint l’encàrrec de fomentar la igualtat de gènere.

Tres dels consellers de l’òrgan participatiu jove han avançat com serà la festa amb què s’inaugurarà el nou Espai Jove. Arrencarà amb una petita rua pels carrers de Calella en la qual hi participaran els Udols de Foc o la Colla de Geganters i Grallers de Calella, per arribar fins a l’equipament. Així ho han explicat Josep Puig i Hugo Fernández, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

En l’última sessió vam acabar de decidir què farem per a la inauguració, que serà cap a finals de maig o primers de juny. Es farà una cercavila i s’hi convidarà als geganters i als Udols de Foc (…) Quan acabem tenim pensat fer un espectacle de ball perquè una companya té un grup que vindrà a fer-nos un espectacle.

Les activitats seguiran amb una visita guiada per l’Hostal Vell, on hi hauran activitats i jocs per a tothom que hi acudeixi. Els consellers expliquen que demanaran ajuda a l’Agrupament Escolta Montnegre per organitzar conjuntament aquesta proposta. Volen aprofitar la seva experiència i les seves idees.

També hem pensat en convidar a professores del cau, ja que tenen molta experiència en muntar jocs de rol per conèixer més el teu entorn. A part d’això, quan acabem la cercavila fer un Tour per l’Hostal Vell.

Per acabar la festa i agafar forces hi haurà un pica-pica amenitzat amb música de dj o el directe. Els consellers s’obren a rebre suggeriments a través del perfil d’Instagram Calella Jove que es va activar fa unes setmanes. Per la inauguració, hi haurà un photocall amb accessoris, com per exemple les polseres del No és no, i un fotògraf que penjarà les imatges a les xarxes socials.

Un taller musical sobre igualtat de gènere

El cantant de música urbana Nel·lo C serà l’encarregat de fer un taller de creació musical als joves del Consell d’Adolescents. Les seves lletres parlen de les desigualtats que persisteixen en la nostra societat i, d’acord amb l’encàrrec que van rebre a principis de curs, se l’ha convidat a fer una sessió als joves. Els consellers que han visitat RCTV també han apuntat que es convidarà a l’artista a la inauguració de l’Espai Jove.

En paral·lel, des de Joventut s’ha previst pel divendres 5 d’abril el taller Cuina sense pares, sobre plats saludables. Durarà dues hores, és gratuït i cal inscripció prèvia. Cal fer-la enviant un correu electrònic a aj035.joventut@calella.cat o per telèfon, al número 663 348 717.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *