La calellenca Immaculada Zapata premiada en la XXXVII edició de la Mostra Literària del Maresme

La poetessa calellenca Ma. Inmaculada Zapata Bruxent ha estat premiada amb un segon premi a la Mostra Literària del Maresme pel seu poema “Mots a la Xarxa”. El veredicte s’ha donat a conèixer a través del web de l’organisme supramunicipal. El lliurament de premis s’havia de fer presencialment el pròxim diumenge 13 de desembre a Teià. Seran els consistoris de cada municipi els encarregats d’entregar-los.

La situació epidemiològica i l’aturada del pla de reobertura, han impedit la realització de l’entrega de premis on s’havien de reunir tots els guanyadors. Ara, excepcionalment, des del Consell Comarcal s’ha proposat que els ajuntaments participants siguin els que lliurin els premis als guanyadors de cada municipi. La guanyadora calellenca ha estat Ma Inmaculada Zapata guardonada amb un segon premi de la categoria F pel seu poema Mots a la xarxa.

Com cada any, s’ha editat un llibre que recull les obres guanyadores. En aquesta edició, la portada i el punt de llibre, són una il·lustració de l’artista Gerard Rosés.

Calella és un dels 21 municipis de la comarca que aquest any han participat en la mostra organitzada per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Maresme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *