[Vídeo] El PSC desenvoluparà el Pla director del Parc Dalmau, portant-hi altres elements de dinamització


És el principal objectiu dins del programa del PSC en matèria de medi ambient. Els socialistes consideren que cal avançar en el projecte de millora del Parc Dalmau, com a pulmó verd de Calella, per tal de restaurar el patrimoni arquitectònic i la vegetació.

L’alcaldable del PSC, Josep Torres, ha reivindicat la necessitat de continuar desenvolupant el Pla director del Parc Dalmau.

Hi ha un Pla director, i nosaltres pensem que aquest pla director s’ha de desenvolupar, i s’ha de desenvolupar posant tot el cor del govern en aquest tema. Bàsicament hem d’intentar recuperar l’arquitectura del Parc Dalmau, la vegetació, hem de cuidar molt d’aquest bosc. Hem de ser conscient que els boscos de la banda litoral poden acabar desapareixent i per tant l’hem de cuidar molt. I hem d’aconseguir que la gent torni anar al Parc Dalmau.

Ho volen dur a terme realitzant diferents activitats que convidin als calellencs i que calellenques anar-hi i a potenciar-lo. També contemplen la instal·lació de guinguetes, la senyalització de camins per a rutes o la rehabilitació dels antics lavabos per una oficina d’informació i turisme. En aquest sentit, volen convertir el parc Dalmau en el punt de sortida de la futura Anella Verda de Calella.

A nivell turístic, els socialistes tenen molt clar que Calella és una ciutat turística i opten per seguir en aquesta tònica però millorant alguns aspectes. Consideren que és clau potenciar el turisme esportiu, el familiar i el turisme de salut.

No s’ha d’inventar res. Ja estem treballant des de l’any 2007 els diferents governs, a més d’exemplar la temporada, han intentat treballar el turisme familiar, el turisme esportius, el turisme de salut. I aquest és el camí. No hem d’inventar res més. És aquest triple camí el que hem d’intentar transitar tots plegats per tal de millorar el turisme de Calella.

En l’àmbit econòmic, els socialistes volen apostar per alternatives econòmiques que vagin més enllà del turisme i el comerç, per tal d’eixamplar l’economia local. Torres ha avançat que des del partit socialista calellenc apostaran pel desenvolupament del sòl industrial.

Hem de buscar altres alternatives, i la nostra aposta per l’alternativa econòmica, és desenvolupar el sòl industrial, que està congelat en aquest moments i que hauríem de tirar endavant per intentar atraure empreses que no tingui res a veure directament amb el turisme o el comerç.

Els socialistes consideren que porten un programa realista, molt realitzable i amb voluntat de treballar pel poble.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *