Toni Roura i Pep Romaguera homenatgen Serrat amb un concert al Far

“És un somni molt buscat”, ha reconegut Toni Roura sobre la seva pròxima actuació al Far amb un concert d’homenatge a Joan Manuel Serrat. Hi actuarà amb un altre músic “de la casa”, el guitarrista Pep Romaguera, i altres tres instrumentistes amb qui porten una setmana d’intensos assajos per tancar un repertori que permetrà als assistents descobrir algun tema de reconegut l’intèrpret del Poble Sec.

Toni Roura i Pep Romaguera portaran aquest divendres al Far, i dins la programació del NEC, un espectacle que van començar a gestar fa molts anys i que van estrenar amb èxit en una guingueta de platja. L’han estat treballant intensament per trobar la sonoritat que buscaven i reproduir la bellesa de la musicalitat i la poesia del que Roura anomena “l’univers Serrat”.

Tot i que l’intèrpret barceloní és un dels artistes amb més projecció nacional i internacional dels últims anys, Toni Roura -que posarà la veu a les seves cançons- ha assegurat que els assistents al concert de divendres descobriran alguna peça de la seva extensa producció.

Evidentment hi ha les cançons més clàssiques i emblemàtiques, les que tothom ha escoltat i tenen algun significat especial; i després n’hi ha d’altres més desconegudes, fins i tot per als seguidors de Joan Manuel Serrat.

Serratian5 oferiran un repertori d’una vintena de cançons de Joan Manuel Serrat, dins el qual no hi faltarà Paraules d’amor.

Les entrades pel concert al Far estan a la venda al preu de 8 euros al portal promocioartistesimusics.com i, les tardes de dimecres, a taquilla de la Sala Mozart.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Toni Roura en el programa La Ciutat: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *