[Vídeo] La CUP vol fixar un salari mínim de ciutat


La Candidatura d’Unitat Popular afirma que per tenir una qualitat de vida digna, s’ha de tenir unes condicions laborals i salarials dignes. Per això, el partit proposa fixar un salari mínim de ciutat, tot i que aquestes competències no són municipals ni de la Generalitat, consideren que es poden fer algunes accions.

Joan Camps, número 4 de la CUP, ens explica les seves propostes.

Per aconseguir-ho treballaríem amb dues línies. En primer lloc, que totes les empreses que contracti l’Ajuntament, en el plec de clàusules i condicions, garanteixin que en el moment de presentar-se al concurs, tots els seus treballadors cobren 1200€, o més o la part proporcional. Una segona idea que tenim és parlar amb els empresaris de Calella per tal de crear un segell de qualitat laboral. El que volem és que les empreses de Calella també garanteixin en els seus treballadors, unes condicions laborals dignes i aquest salari mínim de ciutat.

Només queden tres dies pel tancament de campanya i dos dies per acabar d’escoltar les propostes de la CUP. En aquest cas, dijous a les 19.30, a la plaça de l’Ajuntament, Núria Freixas tractarà temes com l’antifeixisme, cultura i joventut; Adil Marouan, la diversificació econòmica i; Mariona Riera, el benestar social i salut.

Per finalitzar la campanya, divendres a l’espai Mercat, en un acte més distès, es farà un parlament per explicar com ha resultat la campanya i, menjar i beure de la Tasca de la Vasca, tot acompanyat amb DJ.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *