[Vídeo] Inaugurada la 39a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme


El síndic de l’Alguer, Mario Conoci, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, han inaugurat aquesta tarda la 39a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Enguany la Fira és un monogràfic dedicat a la ciutat sarda de l’Alguer. Es vol agermanar així, Calella amb l’Alguer gràcies a tot el que uneix els dos territoris; la parla catalana, la tradició i la cultura.

La inauguració de la Fira ha començat a les cinc de la tarda amb la tradicional tallada de cinta, a càrrec del síndic de l’Alguer, Mario Conoci,i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. Tot seguit s’han hissat la bandera de la senyera i la bandera Europea amb el cant dels segadors de fons.

Un cop hissades les banderes ha estat el moment pels parlaments on el síndic de l’Alguer, Mario Conoci, ha recalcat la importància de ser avui a Calella, pel lligam de llengua i història que uneix els dos territoris i agraït l’oportunitat de poder donar-se a conèixer a Calella.

Per la seva part l’alcaldessa, Montserrat Candini, ha fet referència al monogràfic “El nostre món és el món” plantejat des de l’edició del 2015, demostrant així que la cultura no té fronteres i ajudar al projecte d’internalització.

Per tancar l’acte inaugural s’ha ofert un tast musical amb el cantautor sard, Pablo Gabriel Sanna, acompanyat de la catalana Meritxell Janer.
La Fira estarà oberta fins dilluns 23 de setembre, i es podrà visitar d’onze del matí a dos quarts de tres del migdia, i de les cinc de la tarda fins a les dotze de la nit. Dilluns, últim dia de Fira, tancarà les portes a les 9 de vespre. El preu de l’entrada és de tres euros i gratuïta pels menors de dotze anys, pensionistes i jubilats.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat