[Vídeo] [La Banqueta] XV edició del Torneig de Reis de Bitlles Catalanes

Aquest matí s’ha celebrat la quinzena edició del Torneig de Reis de Bitlles Catalanes a la Zona Esportiva “La Muntanyeta”.

Quatre equips no federats i onze de federats han participat al torneig de d’enguany, una jornada que ha començat amb un esmorzar a base de botifarra, pa amb tomàquet i allioli.

Jaume Torrent, vocal de Gent de Barri de Pequín ha explicat als micròfons de Ràdio Calella TV que de cara a l’any vinent hi haura canvis en l’organització.

Després de 15 anys, l’Associació Sant Quirze deixa l’organització del Torneig.

Serà doncs, la Gent de Barri de Pequín juntament amb Calella Marxa els encarregats de seguir endavant amb el tradicional torneig de bitlles.

[AMPLIACIÓ] Classificació del Torneig

Equips Federats: En primera posició va quedar el Sabadell amb 746 punts i 61 Bitlles. El segon classificat va ser classificat va ser la Penya del Bistec A de Tordera amb 712 punts i 57 Bitlles.

Equips No Federats: L’equip guanyador va ser Calella Decideix amb 498 punts i 33 Bitlles i el segon equip classificat va ser Geganters i Grallers de Calella amb 394 punts i 19 Bitlles.

Individuals Federats: En primer lloc va quedar en Xavier Mena de la Penya del Bistec A amb 180 punts i 18 Bitlles, i el segon classificat  va ser Aureli Estebanell de Gent de Barri de Pequín de Calella.

Individuals No Federats: La primera posició va ser per en Joan Ferrer amb 134 punts i 8 Bitlles i el segon classificat va ser en Sergi Ferrer amb 134 punts i 7 Bitlles.