[Vídeo] La Ciutat 01-07-2021


L’agrupació de Colles Geganteres de Catalunya ha fet arribar un comunicat a la Generalitat de Catalunya perquè revisin el document del Procicat sobre la represa de la Cultura Popular i Tradicional, i el puguin adequar a la situació epidemiològica actual. Diuen que la normativa per la qual es regeixen és pràcticament la de l’any passat i que per tant, cal posar-la al dia. Ens ho explica la Mercè Montserrat, responsable de Festes i Protocol de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.
Demà divendres, dissabte i diumenge, el teatre de la Sala Mozart acull la representació de la La Tabernera del Puerto. Una sarsuela en 3 actes amb llibret de Federico Romero Sarachaga i Guillermo Fernández Iturralde, i música de Pablo Solozábal, estrenada al teatre Tívoli de Barcelona l’abril del 1936. Arriba a Calella de la ma del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia sota la direcció escènica de Maria Voronkova i amb direcció musical d’Albert Deprius. En parlem amb ell.
I les vacances son millors si estan acompanyades de bones lectures. Demanem a la llibretera Mar Arenaza que ens faci recomanacions per posar dins la maleta.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *