[Vídeo] La Ciutat 02-07-2021


La xarxa Cafè Ciutat renova la seva la imatge adaptant-la a cada municipi. Cafè Ciutat és una campanya que va néixer fa més d’una dècada per fomentar la consciència en el consum de cafè d’una manera responsable, coneixent el seu origen i les condicions de Comerç Just en què s’ha produït. Ara fan un pas endavant per tal de renovar la imatge corporativa amb un segell que els identifiqui de forma local. En parlem amb l’Anna Bardolet, coordinadora del projecte.
L’Ajuntament Vell acull aquest cap de setmana una doble jornada de donació de sang. Ho demanem a la Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang i Teixits a l’Alt Maresme.
La difusió de les campanyes de donació de sang son clau pel seu bon funcionament. El Banc de Sang sempre busca la complicitat de voluntaris locals que els ajudin en aquest sentit. La Maribel Turón és una d’aquestes voluntàries. Li demanem que ens expliqui quina és al seva feina.
I com cada divendres en Víctor Riera ens posa al dia de les estrenes cinematogràfiques i del mes destacat a les plataformes.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat