El mural artístic d’Església i les Olimpíades de la Gent Gran, exemple de bones pràctiques de l’Ajuntament de Calella

Calella suma un total d’11 iniciatives que han estat reconegudes dins del projecte de Banc de Bones Pràctiques de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer. Lesdues últimes són la instal·lació del mural artístic de millora i embelliment del Centre Comercial, creat pel col·lectiu d’artistes SingulART i que es troba al carrer Església cantonada amb Indústria; i la celebració de la primera edició de les Olimpíades de la Gent Gran, impulsades per l’Espai Caixa de Calella.

El Banc de Bones Pràctiques té per objectiu promoure la millora i la innovació en els governs locals, i fomentar la reflexió i l’intercanvi de coneixement sobre polítiques d’àmbit municipal. A Calella li reconeix un total d’11 projectes que poden ser exemple per a altres poblacions.

El mural artístic del centre comercial de Calella es va inaugurar l’abril del 2019 per tal d’embellir els carrers del centre i dinamitzar-los. És una creació de tres dels artistes del col·lectiu SingulART que omple de color una paret del carrer Església, xamfrà amb Indústria, d’on hi pengen diverses escultures fetes de ferro; i que es complementa amb una escultura d’una bossa de Calella Centre Comercial sobre el banc de fusta.

Ara es complirà un any de la celebració de les primeres Olimpíades de la Gent Gran, impulsades per l’Espai Caixa i adreçades a totes les persones majors de 65 anys. Se’ls convidava a fer exercici físic i conèixer noves disciplines esportives, també amb el pretext de fomentar les relacions socials entre ells.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *