[Vídeo] La Ciutat 08-06-2021


Va ser una de les proposicions del ple de la setmana passada a petició del GM de Ciutadans, parlem de la modificació de le l’Ordenança Municipal de circulació de vianants i vehicles, amb la mirada posada en la circulació desordenada de patinets i bicicletes. La proposta es va resoldre amb els vots a favor del Govern, ERC i C’s, i amb les abstencions de CeC i la CUP. En parlem amb el regidor portaveu de C’s, Guillermo Gomis.
Un ple on els Comuns van plantejar la conveniència de demanar suport financer als Fons Next Generation per desenvolupar un pla de millora urbana al carrer Jovara. Un proposta que es va acabar retirant per l’oferiment de crear una Taula d’Avaluació Local on tractar i debatre qüestions com aquesta. Preguntem al regidor de CeC, Sebastián Tejada, en quin pla de millora han pensat pel carrer llarg de la nostra ciutat.
I aquest diumenge es va celebrar el Dia Mundial del Pacient Trasplantat. Només l’any 2020 –un any complicat per la pandèmia de la COVID-19–, 13.133 persones de Catalunya, de la resta de l’Estat o d’altres països europeus, es van beneficiar dels teixits distribuïts pel BST, gràcies a la donació. Des de l’1 de gener fins el 30 de maig de l’any 2021 s’han fet 450 trasplantaments d’òrgans; 307 trasplantaments renals, 74 hepàtics, 26 cardíacs, 39 pulmonars i 9 pancreàtics. A dia d’avui 1.101 persones segueixen en llista d’espera de trasplantament a finals de maig, la majoria esperant un ronyó. Avui a La Ciutat entrevistem al director


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat