[Vídeo] La Ciutat 27-05-2021


La Plataforma per la Dignificació de la Vil.la Romana ha començat a recollir signatures. Volen portar al ple municipal el debat del futur de les restes romanes. Ens ho explica en Joan Juhé, que n’és el portaveu.
Els alumnes de 4rt d’ESO de l’escola Freta de Calella tenen a mans un projecte de cooperació amb dues escoles del Senegal. Ho fan a través de l’ONG Alkaria, amb la que col·labora una de les mestres del centre. En parlem amb una representació d’aquests alumne i amb la seva mestra, la Miriam Reina.
L’organització del Festival Screamin prepara un cap de setmana de Rock and Roll a la platja de Pineda, concretament a la guingueta Santi’s Beach a tocar de la platja de Calella. Serà els dies 11,12 i 13 de juny. En demanem totes el detalls al Carlos Díaz, responsable de Toro Records, empresa organitzadora de l’Screamin.
Des de principis d’aquest any s’ha posat en marxa el servei de Policia de Proximitat a Malgrat de Mar. Tenint en compte que el perfil d’aquest agents ha de ser proper i resolutiu, el consistori malgratenc ha demanat suport a la coach Clara Casado. Avui a La Ciutat ens interessem per saber com ha estat aquest treball amb els agents. En parlem amb l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i amb la coach Clara Casado.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat