[Vídeo] La Ciutat 28-04-2021


Mossos destinarà més agents a combatre la conflictivitat dels ocupes de l’antic hostal La Gaviota. La policia catalana compromet més agents i una acció coordinada a nivell regional per respondre a l’alta mobilitat i reincidència d’aquestes persones. Aquest és el resultat de la Junta de Seguretat Extraordinària convocada ahir per l’alcaldessa Montserrat Candini i que va comptar amb Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cos Nacional de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil, a més de representants del govern municipal. De seguida en parlem amb Montserrat Candini.
El càncer i el seu tractament poden afectar tant la sexualitat com a la funcionalitat sexual. Un alt percentatge de persones afectades per aquesta malaltia pateixen algun tipus de disfunció o alteració sexual. El desconeixement al voltant d’aquest tema i la vergonya que sovint produeix parlar del mateix, fa que pugui passar desapercebut. Ara la Unitat de Patologia Mamària de la CSMS ofereix a les dones amb càncer de pit un espai d’assessorament sexològic a l’Hospital de Calella. En parlem amb la Dra. Maria Álvarez del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Sant Jaume de Calella.
L’Ajuntament de Calella assumirà directament, o de forma delegada a Gestvia, el cost de la construcció del nou aparcament de Can Saleta, amb una inversió que voltejarà els 4 milions d’euros. Josep Torres, portaveu del Govern, deia a aquesta casa que confia que el rendiment que trauran de la zona blava els donarà força financera per obtenir el crèdit. El Comuns mantenen el seu desacord amb l’abast d’aquesta inversió. En parlem amb Sebastián Tejada, regidor portaveu de Calella en Comú.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *