Calella destina part de la taxa turística a la promoció de l’aeroport de Girona-Costa Brava

girona-costa-brava

Els ajuntaments de les destinacions turístiques de l’Alt Maresme i les comarques de Girona cooperaran en la promoció d’una de les principals portes d’entrada de turistes al territori. I ho faran a partir dels ingressos provinents de la taxa turística. En el cas de Calella, l’acord és per a l’exercici actual del 2018 i els dos següents del 2019 i 2020, i per un import anual de 18.236 euros.

L’alcaldessa de Calella i responsable de l’àrea de Turisme, Montserrat Candini, ha posat de relleu que es tracta d’una estratègia conjunt de tot el territori turístic que és pròxim i es nodreix de l’activitat de la instal·lació aeroportuària.

Per raons lògiques, AENA aboca més esforços a l’aeroport de Barcelona que no pas al de Girona. Per això complementen les línies de promoció i màrqueting i en això s’ha de dur a terme una estratègia conjunta de tot el territori.

El conveni, a més de Calella, està subscrit també pels ajuntaments de Lloret de Mar, Blanes, Tossa, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Pineda de Mar, entre d’altres. Cadascun d’ells aportarà una quantitat en funció de la seva recaptació en concepte de la taxa turística.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat