[Vídeo] Gent del Barri de Pequín celebra la seva darrera Festa del Bolet

L’Associació Gent del Barri de Pequín s’acomiada, tot i que asseguren que seguiran organitzant activitats com la bunyolada, les bitlles catalanes, les havaneres i les sortides culturals.

La Festa del Bolet del Barri de Pequín ha celebrat la seva 31ª i darrera edició, la qual cosa marcarà un punt i a part en la història del barri de Pequín. El secretari de l’associació, Josep Antoni Piqueras, s’ha mostrat trist i decebut per la dissolució de l’entitat però, tanmateix, ha assegurat que no es deixaran de fer activitats al barri sinó que una altra organització -amb un nom que encara no es pot fer públic- s’encarregarà de dur a terme activitats que ja s’estaven fent. Per exempla, la bunyolada, la competició de bitlles catalanes, les sortides culturals, les trobades del truc i les cantades d’havaneres. D’altra banda, Piqueras ha deixat la porta oberta a altres possibles iniciatives.

«Hi ha un grup de persones que potser continuen fent alguna festa, tot i que no ho farien tot, sinó una part de les festes a no ser que s’incorpori gent amb ganes de treballar per continuar fent les festes que ja fèiem o unes altres de noves».

El mateix secretari ha assegurat que l’associació no pot seguir activa perquè no hi ha hagut un relleu generacional: “La junta s’ha fet gran i no podem seguir fent activitats físiques”. D’altra banda, ha agraït a l’Ajuntament la seva col·laboració i suport a l’associació pequinaire.

La xifra d’assistents a la festa de tardor ha arribat a les 150 persones, inferior a la d’anys anteriors quan era habitual superar els 200 tiquets venuts.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat