[Vídeo] L’ATC entrega el primer dels premis de la campanya “Calella és solidària”


Mònica Gómez, una professional de “bata blanca” ha estat la guanyadora de la primera de les tres estades de cap de setmana que el sector turístic calellenc regalarà aquest estiu en el marc de la campanya Calella es solidària, d’agraiment als professionals de primera línia durant la pandèmia. Una iniciativa que, de retruc, busca promocionar la destinació per captar clients de proximitat que ara mateix estan permetent sumar ocupacions de cap de setmana.

Ahir va recollir la recompensa per haver participat a la campanya Calella és solidària. És metgessa i recorda la difícil situació que els professionals sanitaris van viure durant les primeres setmanes de pandèmia, arribant a desborda-los. Espera no haver de reviure’ls.

Hem viscut moments molt dolents i ara podem arribar a reviure-ho. Confiem que tothom faci les coses bé i ajudi a frenar-ho (…) Sobretot, molta cautela i no abaixar la guàrdia. El problema és que tenim pocs recursos i amb això hem de lluitar contra tot el que se’ns ve al damunt.

Una vuitantena de persones s’han inscrit a la campanya que el sector turístic calellenc adreça als treballadors de sectors essencials, a banda de les “bates blanques”, treballadors de residències i personal de neteja o empleats de supermercat. Gaudeixen de descomptes en compres i serveis, a bars i restaurants o per contractar habitacions d’hotels.

La idea és ajudar a superar una temporada que està resultant com s’esperava, complicada, amb ocupacions que se situen a mínims, tal com ha indicat Josep Villegas, vicepresident de l’ATC.

Hi ha hotels que no han obert, d’altres que ja han tancat perquè no es poden mantenir, i d’altres que opten per anar obrint durant el cap de setmana. Aquí al Maresme ens estem movent amb ocupacions del 12 al 20% i no sabem fins a on podrem arribar (…) Si només tenim client de proximitat, la temporada no anirà molt més enllà de finals d’agost.

I ara per ara continua sent una incògnita què passarà amb l’IRONMAN Barcelona, l’esdeveniment esportiu que en els últims anys ha permès al sector turístic arrodonir la temporada.

Hi ha certes esperances que es pugui fer, però hi ha una lectura negativa veient com s’han resolt altres proves, pensem que es pot acabar anul·lant. De moment la prova es manté (…) Molts participants venien de països on ara mateix no hi ha vols i no es donen visats; comptem que vindria gent de zones pròximes i no hi hauria problema per allotjar-los.

A la seva pàgina web, Ironman informa que comunicarà a tots els participants, i amb un màxim de 50 dies d’antel·lació, si se celebra o no la prova programada pel 4 d’octubre, que inclouria la llarga distància i la 70.3.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *