[Vídeo] L’ATSOC presenta el musical Mamma Mia


Aquest dissabte, l’Associació de Tetare Solidari de Calella ha presentat el musical Mamma Mia a l’ Espai Far. L’acte, presentat pel director de l’ATSOC, Josep Grima, ha comptat amb la presència de Josep Torres, 2n tinent d’alcalde i dels directors de música, interpretació i cant, Dani Fuertes, Gerard Torruella i Laura Contreras, respectivament.

Durant l’acte, Grima ha agraït la presència de Torres, qui ha posat en valor l’alt nivell que ha assolit l’ATSOC amb el pas dels anys i a més, ha assegurat que s’ha arribat a un punt molt proper a l’excel·lència.

Heu anat millorant, des de la primera obra, que es va fer amb més ganes que expertesa, heu millorat molt, des de Jesucrist Superstar, Boig per Tu i ara Mamma Mia heu apujat molt el llistó.

Seguit de la intervenció de Torres, Josep Grima ha exposat les diferents característiques del musical Mamma Mia. En primer lloc, ha confirmat que se sortejarà una panera gegant durant les diferents funcions de l’obra. A més, ha anunciat que el musical serà íntegrament en català.

El farem en català. És una de les primeres novetats i crec que és el moment de fer-ho en català. Amb els directors i traductors hem fet una traducció el més fidedigna possible del text i de les cançons.

Un cop explicada l’obra, la qual comptarà amb música en directe, han pres paraula els diferents directors.

No puc donar gaires explicacions, perquè no puc dir res més que gràcies per l’atenció que heu posat, per les ganes i perquè quan us deia una cosa la fèieu. Jo només he vingut a donar-vos les gràcies.

Vull destacar dues coses sobre l’obra: la bellesa musical i la dificultat d’acceptar aquesta bellesa i sincronitzar-la amb el ball i el cant.

A part de dirigir, també cal ser un pedagog, has de conèixer les persones i et cal entendre fins on poden arribar i com les pots apretar.

Finalment, Grima ha desvelat durant quins dies se celebraran les funcions. Començaran el dia 4 de desembre i acabaran el 12 del mateix mes.

Així doncs, l’ATSOC ha presentat el Musical Mamma Mia a l’espai Far on el seu director, Josep Grima, ha volgut agrair la col·laboració de tothom.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *