Dues noves defuncions per Covid al Sant Jaume

Àrea d'hospitalització del Sant Jaume de Calella

La pressió hospitalària com a conseqüència de la sisena onada es constata al Sant Jaume de Calella, on en els últims quatre dies s’hi han registrat 17 nous ingressos i s’han produït 2 noves defuncions per la malaltia. Ara mateix, hi ha 53 llits ocupats per pacients positius per coronavirus, comptant-hi els que hi ha a la unitat de llarga estada.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva afronta l’explosió de contagis de la sisena onada amb 23 professionals en aïllament.

El centre hospitalari calellenc continua pràcticament blindat per evitar la transmissió de la malaltia . Des del passat 17 de desembre estan suspeses les visites a tots els pacients ingressats, incloent els que es troben al servei d’Urgències. Tampoc es permeten els acompanyants a l’hospital de dia, a la unitat de cirurgia sense ingrés i a consultes externes, amb l’excepció dels menors d’edat, persones amb discapacitat, trastorn de conducta o salut mental. Així mateix, s’està ajornant tota activitat quirúrgica no urgent que requereixi ingrés per tal d’alliberar llits de les plantes i tenir capacitat per atendre els pacients Covid que ho requereixin.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *