[Vídeo] Marina Rossell dóna el tret de sortida al NEC 2021


La cantautora catalana Marina Rossell va obrir ahir divendres una nova edició del Nits d’Estiu Calella (NEC) amb un concert on va interpretar alguns temes del cantautor i seu amic George Moustaki i cançons de la resistència acompanyada del pianista Xavi Lloses. En el recital, que es va celebrar al Far, Rossell també va oferir un tastet del que serà el seu proper disc.

Marina Rossell va declarar sentir-se bé i alegre de poder realitzar el concert i en un espai com el Far.

Meravellós, idíl·lic és la paraula, amb el Far que ens guia. Em sento molt bé, sobretot després de tota la pesta que hem tingut i després de tot el que col·lectivament hem viscut i hem passat. Només tinc alegria d’estar aquí, de poder oferir un bon concert.»

La proposta musical es complementa amb l’oferta gastronòmica que enguany ofereix Artesà de la Cuina i la decoració que ha anat a càrrec de l’associació d’artesans, Petits Creadors.

Mayte MartínManu GuixBlaumut, Pau Vallvé o Albert Pla són alguns dels artistes que també actuaran en aquesta edició del NEC, que durarà fins a principis de setembre seguint les mesures de seguretat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat