[Vídeo] Montserrat Candini: “Marc Buch serà el número 2”


Montserrat Candini anunciarà l’ordre definitiu de la llista de Junts per Calella per les eleccions del 26M el proper mes de maig, tot i que ha avançat a Ràdio Calella TV que l’acompanyarà com a número 2 l’actual regidor i president del PDECat Marc Buch. També repetirà a la llista Albert Torrent, actual tinent d’alcaldia de Seguretat i Serveis Públics.

Montserrat Candini ha anunciat que serà el regidor i president del PDECat Marc Buch qui l’acompanyarà com a número 2 a la llista de Junts per Calella cara les eleccions municipals del 26 de maig. Buch és regidor adjunt a l’alcaldia de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals i Participació i des de gener assumeix també les funcions d’Esports, a banda d’encarregar-se de la presidència del partit a nivell local. Candini ha fet l’anunci en el vermut popular i solidari que la formació ha organitzat per recaptar fons per la campanya “Para los valientes” que recapta fons per la construcció del centre oncològic de l’Hospital Sant Joan de Deú.

Sobre l’increment de persones que han passat per l’economat de l’Ajuntament i Càrites Calella -hi ha passat 355 famílies durant el primer trimestre de 2019-, Candini ha assegurat que té la impressió que el nombre no és més alt que en èpoques anteriors.

Tenim la impressió que no és tant que ho necessiti més gent, sinó que possiblement quan l’economat estava al carrer Església l’estigmatització era més evident i segurament molta gent no hi anava perquè estigmatitzava. Ara aquí el format de supermercat fa que hi vagi més gent, que a més és gent que ho necessita, per suposat. Però no creiem que en conjunt hi hagi més nivell de pobresa que en altres èpoques”.

L’alcaldessa ha reiterat que estem en un període on cal explicar les propostes de país i les propostes de Calella i ha remarcat que la seva formació vol que totes les seves accions tinguin un retorn social.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *