[Vídeo] Ple Ordinari 20-10-2021


Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta número 7 del Ple ordinari del 16 de setembre de 2021.

2.- Despatx oficial.

3.- Donar compte de les resolucions emeses de l’11 de setembre al 14 d’octubre de 2021 (resolució 2021/1640 a resolució 2021/1907).

ÀREA DE SOSTENIBILITAT
4.- Dictamen per a l’aprovació del Pla d’Emergència Municipal en situació de sequera.

ÀREA DE TERRITORI
5.- Dictamen per a l’aprovació de les addendes del Conveni Urbanístic subscrit entre l’Ajuntament de Calella i Aldi Supermercados, S.L.

6.- Dictamen per la resolució del Recurs Extraordinari de Revisió al conveni urbanístic entre l’Ajuntament de Calella i l’empresa Aldi Supermercados, S.L.

ÀREA D’HISENDA
7.- Dictamen per l’aprovació provisional de la modificació d’Ordenances Fiscals per a l’exercici 2022.

MOCIONS
8.- Moció de tots els grups municipals de condemna a les agressions i a la violència exercida contra les persones del col·lectiu LGBTIQ+.

9.- Proposta de resolució del grup municipal de Calella En Comú en relació a la llicència d’obres majors atorgada per a la construcció de l’edifici del Supermercat Aldi.

10.- Proposta de resolució presentada pel grup municipal de Calella En Comú de preparació de la revisió del POUM de Calella.

11.- Moció del grup municipal de C’s per a la implementació d’un pla per a l’arbrat i la vegetació al municipi.

12.- Moció del grup municipal de C’s per l’adhesió de l’Ajuntament de Calella al “Green City Accord” (acord per una ciutat verda) de la Unió Europea.

13.- Moció del grup municipal d’ERC sobre la supressió dels passos a nivell de Calella i per a l’adaptació dels passos soterranis d’accés a la platja per a les persones amb mobilitat reduïda i per a persones usuàries de cotxets de nadons.

14.- Moció dels grups municipals d’ERC i de la CUP contra l’increment de preus de l’electricitat i crida a la mobilització.

15.- Proposta de resolució del grup municipal Calella En Comú per a l’adopció de mesures que facin front a les conseqüències de mobilitat, lluita contra el canvi climàtic, treball i finançament municipal des de la fi de la concessió de l’autopista C-32 al seu pas pel Maresme.

16.- Moció del grup municipal de la CUP per tal de fer el pagament d’impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC).

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *