[Vídeo] Xavier Rigola valora positivament l’edició del Festimatge d’enguany


La Sala Mozart de Calella va acollir ahir diumenge la Gala de Cloenda i lliurament de premis del Festimatge d’enguany.

L’irlandès John Sheridan se’n va endur el Premi d’Honor del Trofeu Torretes de FotografiaManu Barreiro el Premi Pin Blau de la FIAP (Federació Internacional d’Art Fotogràfic) per haver obtingut la major puntuació amb la suma d’acceptacions de les seccions Color, Monocrom i El Mar. Pel que fa el Premi d’Honor del Trofeu Torretes de Curtmetratges, aquest se li va otorgar al madrileny Jorge Muriel per “Lo efímero“.

En mi nombre y en el de todo mi equipo queríamos dar las gracias de todo corazón al festival Festimatge de Calella por estos tres premios maravillosos que nos habéis otorgado. Nos honran y nos alegran enormemente. Gracias a los organizadores del Festival por hacer posible esta edición y espero poder visitaros en posibles y futuras ediciones

El president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, va valorar positivament l’edició d’enguany i va declarar que tenir l’escalf de la gent que ha pogut assistir els permet donar ales i continuar.

Bé, molt positiva. Estem una mica parats perquè pensàvem que aniria força més malament. Més que res per si la gent podria venir o no. Jo crec que la gent de proximitat que ha pogut venir ens ha fet costat i això sempre és molt important per a nosaltres. Tenir l’escalf de la gent que ve és quelcom que ens permet donar ales i tirar endavant. Pensem que aquest any ha sigut un èxit i esperem que l’any que ve sigui millor que aquest, amb tot

D’altra banda, les exposicions de la Fàbrica-Llobet i de l’Ajuntament Vell s’han prorrogat fins al 16 de maig, per tal que els visitants d’altres comarques puguin aprofitar la fi del confinament comarcal per gaudir del Festimatge.

El fet que l’Ajuntament hagi pogut fer mans i mànigues per poder deixar-nos l’espai de la Fàbrica Llobet dues setmanes més permetrà que molta gent que fins ara hagi estat confinada territorialment pugui venir amb nosaltres

Per la seva part, el president de la Federació Catalana de Fotografia, José A. Andrés Ferriz, va dir que festivals com el Festimatge són necessaris pel bé de la fotografia.

Aquests festivals són necessaris pel bé de la fotografia, pel bé del fotògraf, perquè puguin participar

Durant l’acte, també es va fer entrega dels guardons de l’anterior edició, que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Per acabar, el president de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, va confessar “estar ja somiant pel Festimatge de l’any que ve”.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *