[Vídeo][La Banqueta] El CB Calella inaugura el mural en commemoració al cinquantè aniversari del club i la Ciutat de Bàsquet Català del 2018


Un cop finalitzat el torneig, en Wolfy s’ha rejovenit. La mascota del club, ha sorprès a tots els assistents amb un canvi d’imatge en directe. La mascota lluirà a partir d’ara l’equipació del club, com si es tractés d’un jugador més.

torneig basquet mural00000000

El CB Calella ha realitzat avui diumenge el primer Torneig de Bàsquet en Família en celebració del cinquantè aniversari del club i de la Ciutat de Bàsquet Català del 2018.

Tot seguit s’ha dut a terme la descoberta del mural commemoratiu a l’interior del Pavelló Municipal del Parc Dalmau per celebrar els cinquanta anys del club i de la Ciutat de Bàsquet Català del 2018. Es tracta d’una obra de Jan Barceló amb la qual l’artista vol representar el valor de gaudir mentre es juga, el respecte i la convivència, més enllà de l’esport. Barceló esmenta que la il·lustració l’ha dut a terme pensant en el club i que ha intentat representar igualtat de gèneres. A més, s’ha projectat el making off de com ha sigut el procés d’elaboració del mural.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat