[Vídeo][La Ciutat] Annabel Moreno (AMI): “Tinc el telèfon punxat des de fa molt de temps”


Annabel Moreno, vicepresidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, té bastant clar que ja fa temps que les seves converses telefòniques estan punxades. Tot i això, diu que “ara és el moment dels valents” i que pensa seguir lluitant pels seus ideals. La presidenta de l’AMI i alcaldesa d’ Arenys de Mar ha passat avui pel programa La Ciutat després d’estrenar-se en aquest càrrec el passat 15 de març.

Moreno considera que la República es pot fer també des dels municipis i que és una tasca que ja es fa des de molts Ajuntaments. En aquest sentit, ha posat l’exemple de l’ Ajuntament d’Arenys de Mar, d’ on ella és alcaldessa, i on, tot i tenir superàvit, no el poden invertir en les necessitats del municipi perquè el Govern espanyol no els ho permet.

La vicepresidenta de l’AMI afirma que degut al seu càrrec com a alcaldessa i coordinadora del referèndum  de l’ 1 octubre a Arenys de Mar, dos agents policials i una furgoneta la van seguir durant els dies previs a la consulta, fins i tot mentre era amb els seus fills. Moreno considera l’ Estat està duent a terme una cacera de bruixes, però afirma que pensa continuar treballant per la República, tot i que sovint sembli utòpic.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *