[Vídeo][La Ciutat] Cristina Gómez: “La política no té sentit sinó és amb vocació de servei públic”


Així ho anunciava davant dels micròfons d’aquesta casa al programa La Ciutat. Cristina Gómez, portaveu d’ERC a l’ Ajuntament de Calella i cap de l’ oposició, no tornarà a repetir com a cap de llista de a formació republicana de cara a les properes eleccions municicipals. Gómez ho va comunicar ahir als seus companys d’ERC. El proper dia 11 de juny hi ha prevista una assemblea extraordinària per elegir el candidat o candidata a l’alcaldia pels comicis del maig del 2019.

Cristina Gómez ha fet un repàs a l’actualitat local i ha aprofitat per discrepar en alguns aspectes sobre el que qualifica de “política molt vistosa i poc profunda” del govern de Montserrat Candini. En aquest sentit, Gómez ha deixat clar que caldria renegociar alguns aspectes de l’ Ironman perquè no resultés una despesa tan important per la ciutat en detriment de les entitats esportives de Calella.

Gómez també  s’ha sumat a les crítiques per la decisió política del Govern Municipal d’incloure l’ampliació de la Piscina Municipal al Pla d’Equipaments Esportius. La portaveu d’ERC creu que la decisió vulnera la feina tècnica i rigorosa que s’ha estat fent de forma consensuada amb tots els partits.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *