[Vídeo][La Ciutat] Enric Creus (EnMarxa-Pineda) “Que sàpiga la gent que si vota Amor, està votant a Sílvia Biosca”

El cap de llista d’ EnMarxa Plataforma Democràtica TOTS SOM PINEDA ha visitat el programa La Ciutat . Creus ha ha estat molt crític amb la gestió de l’alcalde socialista Xavier Amor els darrers anys. L’ ha acusat de poc transparent en l’execució dels pressupostos, de ser poc temps al municipi i de presentar-se a les properes eleccions com a reclam sabent que en realitat cedirà l’alcaldia a Sílvia Biosca.

Enric Creus, alcaldable de EnMarxa Plataforma Democràtica TOTS SOM PINEDA, ha fet amb nosaltres un repàs de l’actualitat a Pineda, sobre tot del que té en comú amb Calella.

Creus ha parlat de la inversió necessària a Can Carreres per solucionar la situació, una inversió que hauria de durar uns vuits anys i que no exclou als veïns del pagament de la despesa però que serviria per donar una empenta.

L’alcaldable de EnMarxa ha parlat també de flexbilitzar les zones verdes d’aparcament a Poblenou perquè hi puguin aparcar persones que no estan empadronades al municipi veí i ha tingut paraules d’elogi per l’alcaldessa de Calella,Montserrat Candini, de qui diu ha aconseguit molt bé desestacionalitzar el turisme i allargar la temporada turística. Creus afirma que Pineda és cada cop més una ciutat turística, sobretot adreçada a un turisme familiar que busca calma i que fa despesa al poble.

Creus ha tingut dures paraules per l’actual alcalde, Xavier Amor, de qui ha dit que presenta un pressupost irreal amb partides que estan dotades “amb només 1 euro” i que amaga informació.

Creus afirma a més que Xavier Amor no dorm habitualment a Pineda perquè ell i la seva parella viuen a Molins de Rei. El cap de llista d’EnMarxa diu que l’actual alcalde del PSC fa 20 anys que és a l’Ajuntament  com a regidor i no creu que en passi 24. A més ha estat  molt clar afirmant que Amor es presenta com a reclam però que tothom que el voti tingui clar que en realitat està votant a Sílvia Biosca.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat