[Vídeo][La Ciutat] Eva Sánchez (Directora Bisbe Sivilla): “Intentem apretar perquè pensem que els nens han de sortir ben preparats”

La directora de l’institut Bisbe Sivilla ha passat pel programa La Ciutat per parlar de com es treballa en aquest centre educatiu de Calella que ofereix un ampli ventall que va del batxillerat als cicles formatius. Precisament aquests dies en que 44 alumnes del centre s’enfronten a les proves de selectivitat, Sánchez rcorda que els alumnes del Bisbe Sivilla tenen un cent per cent d’ èxit en aquest prova.

Per aconseguir-ho, afirma la directora fan treballar els alumnes perquè arribin ben preparats a aquest moment. Sánchez ha destacat també la necessitat de continuar trencant estereotips i deixar clar que triar un cicle formatiu en lloc d’anar a la Universitat no fa que l’alumne fracassi o escolli aquest camí perquè no pugui accedir als estudis universitaris sinó que és una opció igualment vàlida i amb molt de futur. En la seva majoria, a més, es tracta de professions molt vocacionals. Per això no solament orienten els alumnes sinó que treballen amb els pares perquè ajudin els seus fills.

El centre a més fa temps que va implementar un protocol per eradicar el bullying a les aules i està treballant per millorar-lo, que ha donat bons resultats.

Sánchez ha aprofitat per reiterar una denúncia que va fer el centre ara fa uns dies davant l’agressió xenòfoba que van patir dos alumnes quan sortien de fer les seves pràctiques a Vilassar de Mar. Són estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Pastisseria i dona la casualitat que un dels seus professors viu al mateix mateix edifici, que va ser qui va avisar a la Policia. Els fets han estat denunciats.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat