[Vídeo][La Ciutat] Isabel Mallol (Associació Turística de Calella): “Qualitat primer que quantitat”


Aquesta és l’aposta dels darrers anys per potenciar el turisme a Calella. Així ho defineix la Presidenta de l’Associació Turítica de Calella, Isabel Mallol, que avui al programa La Ciutat ha explicat que deixarà el càrrec el mes de setembre. Tot i que encara s’ ha de decidir, de moment, l’empresària i vicepresidenta, Sònia Hernández, es perfila com la seva successora.

L’ATC va constituir-se inicialment per defensar els interessos dels empresaris turístics de l’allotjament però en la seva darrera etapa va obrir-se també als sectors de la restauració i del comerç l’any 2004. En aquest temps, l’entitat, conjuntament amb el consistori calellenc, ha fet un canvi de rumb al turisme calellenc per passar d’un model basat en un turisme low-cost, que provocava problemes de convivència amb els veïns i alguns aldarulls, a un turisme més familiar. L’aposta cara al futur és per un turisme de qualitat per sobre de la quantitat, amb un oferta més complerta.

Mallol ha defensat el valor que aporten a la marca de Calella com a ciutat de turisme esportiu esdeveniments com l’ Ironman, que a més desestacionalitzen el turisme. Mallol ha reclamat al govern municipal el compromís que afirma ha fet l’alcaldessa Montserrat Candini a l’entitat de fer una inversió notable per a la millora a La Muntanyeta. Segons afirma Mallol, l’equipament municipal podria atendre així  les demandes d’estades esportives per part de clubs internacionals.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat