[Vídeo][La Ciutat] Josep Basart (als professors): “Que mirin als nens i els hi diguin ‘tu m’ importes'”


Josep Basart, “professor de professors”, ha visitat avui el programa La Ciutat per venir-nos a parlar de la tasca dels docents, dels grans canvis que ha experimentat els darrers temps aquesta feina arran que la Generalitat ha convocat 5.000 noves places de professorat. En calen més, però, Basart ho considera, sense cap mena de dubte, és una bona notícia. Espera que arribin als 15.000 als propers anys.

Professor universitari del Màster de professors que treballen a l’escola pública, titular d’un centre pedagògic privat i expert en atenció a la diversitat.  Josep Basart ha parlat amb nosaltres de com enfrontar el treball a l’aula i formar part de l’educació dels més joves.

Afirma que té un mantra que repeteix sempre als seus alumnes, futurs professors, “que quan entrin a l’aula, mirin als nens als ulls i els hi diguin “tú m’ importes””.

Basart ha fet incidència en que la diversitat a l’aula sempre ha estat present, no pas només per un factor de procedència sinó perquè tots som diferents i tenim diferents potencialitats.

Amb ell he fet un repàs a les necessitats actuals de l’escola i de tot allò necessari per educar als infants juntament amb les famílies.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *