[Vídeo][La Ciutat] Mònica Palacín: “EL 155 posa en risc la immersió lingüística”


La diputada d’ERC, Mònica Palacín, alerta de que mentre no hi hagi un Govern a la Generalitat, la immersió lingüística està en perill a causa del 155. Palacín afirma que l’entrada en vigor d’aquest article de la Constitució ha atacat l’educació, la seguretat i els mitjans de comunicació.

La diputada pinedenca ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella Televisió que des que el Govern espanyol a través del 155 es fa càrrec de la Generalitat molts projectes bàsics per a Catalunya han quedat aturats. La situació, segons Palacín, posa en perill aspectes importants pel país com la immersió lingüística en el cas de les escoles. Aquest però no és l’únic aspecte que ha patit repercussions a causa de l’aplicació del 155, la diputada ha explicat que els Mossos d’Esquadra no tenen munició per fer pràctiques i canviar uniformes. A més, Palacín ha denunciat que no s’autoritza la licitació de 80 vehicles de Bombers molt necessaris per combatre els incendis i que hi ha 3.000 places de docents en suspens.
Pel que fa a la investidura, Palacín diu que cal restablir el Govern legítim de la Generalitat amb Carles Puigdemont al capdavant, però que “ningú és imprescindible”.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *