[Vídeo][La Ciutat] Núria Parella: “No estaré a primera línia”


Ho ha confirmat aquest matí al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV la regidora Núria Parella. La primera tinent d’alcaldia de gestió patrimonial, educació i fires ha demanat anar a la llista que encapçala Montserrat Candini en un lloc que no sigui de sortida. Donarà tot el suport però vol deixar al primera línia per motius professionals.

Parella es mostra molt satisfeta del treball fet, tant per ella com pels companys, aquests anys en el govern municipal en les diferents àrees que ha ocupat. Amb la regidora del PDeCAT hem fet repàs a la situació actual dels grans temes de la seva regidoria i de la seva obra de govern.
Núria Parella ha destacat el trasllat de l’antiga escola Salicrú (ara El Far) a la Fàbrica Llobet-Guri, una vella reivindicació de la comunitat educativa, que es va fer realitat la passada primavera.
Parella també ha parlat de la situació del comerç a Calella, s’ha referit al preu del lloguer dels diversos locals comercials de la ciutat. Ha explicat que en alguns carrers el preu del lloguer és elevat i els botiguers no el poden assumir i alguns han hagut de tancar. El govern municipal està portant a terme diverses accions per impulsar el comerç local, com la instal·lació de jocs gegants de fusta al final del carrer Església durant aquest Nadal.
Sobre el Mercat municipal, que els darrers temps ha perdut una parada, la regidora ha dit que han estat visitant espais similars i que persistiran fins a recuperar els hàbits de compra en aquest tipus d’equipaments en les noves generacions i introduir canvis per fer-los més atractius.
Entre les novetats, la regidora ha explicat que les iniciatives de dinamització comercial dels baixos de l’edifici Parkinsol avancen a bon ritme. Segons Parella, s’han fet 29 entrevistes amb els propietaris dels locals i tres tallers, en els que hi han participat un 75% dels empresaris. En el marc del Pla Operatiu de l’Eix Sant Jaume, Parella ha dit que els propietaris s’estan agrupant per aconseguir fer locals més grans i que, d’aquesta manera, sigui més atractiu per atraure inversors.
Sobre el seu futur, Núria Parella ha explicat que ha decidit deixar la primera línia de la política per tonar a la seva carrera professional.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *