[Vídeo][La Ciutat] Ramon Font : «Anirem a per totes en la defensa del model d’escola catalana»

El portaveu del Sindicat majoritari de l’escola pública, USTEC-STEs, afirma que el model d’immersió lingüística s’ha demostrat d’èxit i ha sigut clau per a la cohesió social a Catalunya. Font afirma que el cos docent se situarà a primera línia i que compten amb un suport amplíssim de famílies i entitats. Afirma que és un assumpte de gran consens social “més del que va tenir l’1 d’octubre”,

Ramon Font ha dit a La Ciutat que l’entitat Societat Civil Catalana ja ha donat a conèixer que el Govern del PP els va avançar en la reunió que s’inclourà la casella del castellà al formulari de preinscripció del pròxim curs. El portaveu del sindicat denuncia que això fa evident una concepció uniformitzadora d’Espanya per part del Govern central que ara fa servir com a excusa l’aplicació del 155.
Ramon Font ha reconegut que entre els docents hi ha por per les denúncies d’adoctrinament, una mesura que està suposant també la revisió dels llibres de text amb els quals estudien els infants a Catalunya.
El portaveu d’USTEC-STEs no sap encara, tal i com es va publicar a la premsa, si ell mateix està sent investigat per la Fiscalia per un delicte d’incitació a la sedició i odi. Tot i això, Font recorda que hi ha 100.000 docents disposats a oposar-se a que el Govern de Rajoy acabi amb la immersió lingüística.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat