[Vídeo][La Ciutat] Saül Gordillo: “És un privilegi dirigir la ràdio pública del teu país en una època tan intensa i apassionant”

El periodista calellenc Saül Gordillo ha passat avui pel programa La Ciutat i ha parlat de la situació dels mitjans públics catalans. Gordillo és director de Catalunya Ràdio des de fa dos anys i considera que aquesta època tan difícil que li ha tocat viure com a director al front de la ràdio pública es també molt apassionant.

Gordillo ha parlat de la situació que viuen els treballadors de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió que ja fa temps que estan en el punt de mira. Ha abordat els problemes que han sorgit arran
que el Ministeri d’Hisenda, a través de l’Agència Tributària, hagi decidit començar a reclamar a entitats culturals el 21% del pagament de l’IVA rebut en les subvecions públiques. Una decisió que suposa un deute de 160 milions d’euros i que pot afectar directament a la feina i ja ha suposat retallades.
Gordillo també ha abordat com han conviscut amb el 155 els treballadors de la Corporació que els ha obligat a ser encara més curosos amb la feina del que ja és habitual i treballar amb més precaució.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat