[Vídeo][La Ciutat] Miquel Àngel Martínez: “30 anys d’implicació, de compromís i de responsabilitat de cara a la comarca”

El President del Consell Comarcal del Maresme ha parlat avui al programa La Ciutat de Radio Calella Tv de la celebració del 30è aniversari d’aquest organisme supramunicipal encarregat, entre d’altres qüestions, de mancomunar serveis. Martínez diu que està orgullós de presidir el Consell i posa entre els reptes de futur ajudar a pal·liar la pobresa i els efectes del canvi climàtic.

Miquel Àngel Martínez ha parlat de la gran diversitat que hi ha al Maresme, tant en renda per capita com  en les necessitats de cada municipi.  El President del Consell Comarcal del Maresme ha explicat que sovint cal prendre decisions dures i difícils, en al·lusió a al fet de aquest organisme va deixar de subvencionar el 2016  l’Ironman. Una decisió que segons ha explicat, de moment, no té marxa enrere.

Entre els compromisos assumits els propers dies hi ha una trobada de deu alcaldesses del Maresme, entre les quals hi haurà la de Calella, Montserrat Candini, a Mataró. Una oportunitat per conèixer de primera mà les seves experiències al capdavant dels governs locals.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat