[Vídeo][La Ciutat]Montserrat Candini : “Se’m considera una de les persones que va promoure l’expulsió de la Guàrdia Civil”


L’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella Televisió que, tot i no tenir la notificació oficial, s’ han presentat dues querelles contra seu, una de la qual forma part com el conjunt dels alcaldes per l’ 1 d’octubre i l’altre que va sortir de la per delicte d’odi. En aquest sentit, Candini diu que, tot hi haver anat davant els hotels on era allotjada la Guàrdia Civil per posar pau, se la considera com una de les persones que va promoure l’expulsió d’aquest cos policial de Catalunya.

Candini ha explicat també que tenir pendent encara prendre la decisió sobre si es presentarà o no a les properes eleccions municipals. Una decisió que depèn d’un tema personal que tindrà solució a mitjans dels mes d’octubre. El que si que sembla molt probable, així ho ha dit, és que s’ hi es presenta serà sota les sigles de la plataforma ciutadana Junts per Calella.
L’alcaldessa ha valorat en el programa molt positivament La Fira i la Festa Major de la Minerva d’enguany. Sobre la 38a Fira de Calella i l’Alt Maresme ha posat sobre la taula la xifra de visitants, 42.000 persones en aquesta edició durant els 4 dies que ha durat, del 21 al 24 de setembre.
Amb Candini hem fet una repàs als temes de ciutat, com és el cas de la situació de l’Hospital i la temporada turística que encara no ha acabat enguany.De l’ Hospital ha explicat que està pendent que des de la conselleria de Salut abans que acabi l’any posi sobre la taula el Pla d’Inversions, però que els darrers mesos s’ hi ha destinat 1,5 milions d’euros que han anat a eixugar deute. Sobre la temporada turística, tot i que encara queden setmanes, Candini afirma que ha anat bé i la davallada de turistes és global a tot l’Estat. L’alcaldessa considera que el procés no ha perjudicat el turisme a Catalunya, una bona mostra, afirma, és que les xifres de visitants de turisme proper de la resta del Estat són bones. A més, la caiguda del nombre de turistes a altres destinacions les Illes o el País Valencià és la mateixa que a casa nostra, el voltant del 5%.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *