Vine a veure “El secret de la Lloll”, dissabte a la Sala Mozart

Aquest dissabte a les 21:30 es representa “El secret de la Loll” a la Sala Mozart, un conte amb fragàncies de cabaret, un concert teatralitzat, un ‘divertimento’ musical. Una història romàntica i d’aventures, plena de sorpreses i de bogeries, protagonitzada per la Lloll Bertrán.

Ella mateixa ens ha explicat què es pot trobar el públic.

“Per resumir-ho molt ràpidament, és un conte que he de dir que té fragàncies de cabaret, perquè s’hi barreja música de cabaret, hi ha tota una història per entremig. En definitiva, és un concert teatralitzat, un divertimento musical”

Bertrán ha subratllat el luxe que representa tenir música en directe.

“Totalment directe. Això és un luxe, un privilegi. A més, l’Isaac Fonoll és un mestre, és magnífic, l’Ariadna també és extraordinària, toquen molt bé. L’estem fent tots tres l’espectacle en directe i que puguis tenir els músics en directe jo penso que és de les millors coses que et pot passar”

L’actriu ha animat a tothom a gaudir de l’obra i ha enviat petons a als oients de Ràdio Calella TV.

“A la Sala Mozart, que és una preciositat. Penseu que us explicaré un secret… però com que és molt llarg d’explicar, jo us aconsello que vingueu aquest dissabte i us ho explicaré fil per randa. I a tots els oients de Ràdio Calella TV, petons a trompons, espero que n’hi hagi per tots!”

Les entrades estan a la venda a www.tictactiquet.com i a la Sala Mozart a un preu de 12€.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a l’actriu Lloll Bertrán.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *